Kolla gärna in vår facebook sida JB Hunting instagram jbh_ammunition

Välkomna till North Fork Technologies 

För över ett decennium började North Fork Technologies utveckling att tillverka den bästa jakt kulan i världen samtidigt som man har en exeptionellt hög service till sina kunder.
North Fork's år av utveckling och hängivenhet till perfektion har resulterat i fyra innovativa produkter. 

Premium bonded soft point, Percussion point, Flat point solid och cup point solid varje med industriledande prestanda. North Fork Technologies är en liten kultillverkare som lyssnar på sina kunder. 
North Fork kulor tillverkas i södra delen av Sverige. 

Premium bonded soft point (SS) 
Vår Soft Points är designade för att ge en djup rak penetration i alla olika situationer. Den robusta solida kopparkroppen med den bondade bly toppen ger en perfekt svamp vid varje tillfälle. 
*Mycket höga restvikter 
*Rillor i kopparkroppen sänker tryck pikarna och gör även att avlagringar av koppar i piporna är väldigt liten. 
*Rak penetration även vid tufft motstånd, designen av kulorna gör att vikten alltid är längst fram även efter uppsvampning, det gör att kulorna är väldigt riktningsstabila. 
*North Fork kulor tillverkas av ren koppar och rent bly vilket gör att den uppträder likadant varje gång. 

Premium Percussion Point (PP)
Öppnar direkt och penetrerar djupt. 
Percussons point är speciellt designad för stora kattdjur och har rillor precis vid toppen för att expandera väldigt snabbt och ge en massiv inre chock. En bondad bly topp tillsammans med solid bakkropp gör att kulan har väldigt hög restvikt och ger en stor och djup sårkanal. När man är på safari och sitter i en gömsle känner man rillan på toppen och vet att man har rätt kula för rätt tillfälle. 

Premium Flat Point Solid (FPS)
Upplev en av de rakaste, djupaste penetrerande solida kulan på marknaden. Den stora plana plattan i fronten, den avkortade toppen av kulan ger en rungande inverkan och ger en stor djup sårkanal. Alla North Fork Solida kulor är säkra att använda i sida-sida eller bock studsare. Det är bara rillorna av kulan som ligger emot i pipan och ger inga höga tryck. Rillorna är så effektiva att North Fork kulorna ger lägre tryck än motsvarande kulor på marknaden. 

Premium Cup Point Solid (CPS)
North Fork Cup Point solid fungerar inte som vanliga kulor ni testat. Den penetrerar som en solid kula men med mycket större permanent sårkanal. Genom att göra en grund kopp i toppen av kulan har North Fork tillverkat en "expanderande solid kula" idealisk för nära håll på farliga djur. 

Återförsäljare för JBH Ammunition laddade med North Fork kulor.

PN Jakt Hammarstrand 0696-681500 pnjakt@pnjakt.se

Holmgrens vapen Vinslöv 0451-800 01 info@holmgrensvapen.se

Under vilkor & info står köpvilkor för JBH Ammunition. 

Till de kunder som köper ammunition. Välj fraktalternativ ammuniton när ni slutför köpet.